Zaterdag 26 november t/m vrijdag  30 december - op 1ste en 2de Kerstdag en dinsdag 27 december zijn we gesloten. 

Een van onze geliefde beeldhouwers, Annette Koek, is op 2 april van dit jaar overleden. Haar herdenkingstentoonstelling bij ons geeft een indrukwekkend overzicht van haar werk. Verder is het boek uitgekomen: ‘Annette Koek, 25 jaar beelden in brons.’ 

Zelf zei ze over haar werk: ‘Beweging is wat terugkomt in bijna al de beelden van mensen, dieren en bomen, omdat de essentie van een levend wezen daarin het meest tot uiting komt. Ook de eenheid in de tegenstelling kwetsbaarheid en kracht is iets wat me fascineert: iets wat heel krachtig lijkt, kan tegelijkertijd ook kwetsbaar zijn en iets wat kwetsbaar is, kan onverwacht sterk zijn.’ Deze bewegelijke kwetsbaarheid treedt je tegemoet in haar bisons, danseressen, paarden en op het laatst in haar boomgroepen.

Daarnaast  hangt aan de muren het afwisselende werk van de zeer uiteenlopende kunstschilders die we vertegenwoordigen. O.a. de winterlandschappen van Leo van der Vlist en Gineke Zikken, de op de Chinese penseeltechniek geinspireerde danseressen van Marie-Jose Leenders en de vrolijke, kleurrijke vogels van Loes Botman.